23.1 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Tânăr de 18 ani, arestat după ce a violat o femeie de 67 de ani

Olt: Tânăr de 18 ani, arestat după ce a violat o femeie de 67 de ani

Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost reţinut şi apoi arestat preventiv pentru viol şi violare de domiciliu. El a mers la locuinţa unei femei pe care o cunoştea din vedere şi, sub pretextul că îi cere o ţigară, a intrat peste ea în casă şi a violat-o, scrie News.ro.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 20 aprilie, victima a făcut reclamaţie duminică, iar tânărul a fost reţinut luni. 

„În ziua de 21 aprilie, poliţiştii au fost sesizaţi direct de către o femeie de 67 de ani, din comuna Pleşoiu, judeţul Olt, despre faptul că, pe 20 aprilie, în timp ce se afla în locuinţa sa de pe raza localităţii Smârdioasa, ar fi fost victima infracţiunii de viol. Cercetările efectuate de poliţişti au evidenţiat faptul că tânărul ar fi săvârşit asupra femeii de 67 de ani acte sexuale, prin constrângere. De asemenea, la solicitarea victimei, tânărul a refuzat să părăsească imobilul”, informează, marţi, Poliţia judeţeană Teleorman.

Conform unor surse judiciare, tânărul o ştia pe femeie, se văzuseră de mai multe ori, dar nu comunicau. El a mers la poarta acesteia sub pretextul că îi cere o ţigară, a intrat peste ea în casă şi a violat-o.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Un copil a murit intoxicat cu fum într-un apartament cuprins de incendiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS