23.1 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn copil a murit intoxicat cu fum într-un apartament cuprins de incendiu

Un copil a murit intoxicat cu fum într-un apartament cuprins de incendiu

Un copil de opt ani a murit intoxicat cu fum în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament dintr-un bloc din Ploieşti. Flăcările ar fi pornit de la o candelă lăsată nesupravegheată, scrie News.ro.

Incendiul a izbucnit într-un apartament din municipiul Ploieşti, situat într-un bloc de pe strada Mihai Eminescu.

„Imediat, la locul solicitării au fost mobilizate două autospeciale de stingere şi o autospecială pentru descarcerare. Odată sosiţi la locul indicat, pompierii au constatat ca incendiul se confirmă, acesta manifestându-se la mobilierul aflat în una din camerele apartamentului situat la parterul blocului. O persoaăa a fost găsită în stare de inconştienţă, fiind extrasă şi predată echipajului SAJ Prahova sosit în sprijin”, informează oficialii ISU Prahova.

Conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova, victima este un băiat de opt ani. Acesta a fost intoxicat cu fum şi a intrat în stop cardio-respirator, medicii încercând să îl resuscite.

La faţa locului au fost trimise două ambulanţe, inclusiv una de terapie intensivă mobilă.  După 50 de minute de manevre de resuscitare, medicii au declarat decesul băiatului.

Incendiul a fost lichidat. Pompierii precizează că nu a fost nevoie de evacuarea locatarilor blocului. Ei au stabilit drept cauză probabilă a incendiului o candelă lăsată nesupravegheată.

Citeşte şi: Asistentul unui europarlamentar german, arestat pentru spionaj în favoarea Chinei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS