23.1 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Olt: Patru tineri, reținuți după ce au făcut scandal în Coteana

(VIDEO) Olt: Patru tineri, reținuți după ce au făcut scandal în Coteana

-

Patru tineri au fost reținuți, ieri, după ce, în urmă cu o săptămână, au făcut scandal pe o terasă din Coteana, județul Olt.

Pe 14 aprilie, în jurul orei 00:25, polițiștii din Coteana au fost sesizați că, pe terasa unei societăți comerciale din comună, are loc un scandal.

Polițiștii au stabilit că mai multe persoane din Slatina ar fi fost agresate fizic de un grup de patru tineri, în timp ce se aflau pe o terasă din Coteana. Scandalul spontan a pornit și pe fondul consumului de alcool.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale.

Polițiștii i-au identificat pe cei patru tineri bănuiți de comiterea faptelor, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani. Toți sunt din comuna Ipotești, județul Olt.

Pe numele celor patru tineri a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Aceștia au fost introduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Citește și: (VIDEO) Vitezomanii în vizorul polițiștilor doljeni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Copila dispărută din Breasta, găsită fără viaţă într-o râpă

Oamenii legii au găsit, în urmă cu puţin timp, copila de 2 ani şi 5 luni, dată dispărută în cursul zilei de luni. Potrivit unor surse judiciare, fetiţa a fost găsită fără viaţă, la câteva sute de metri de locuinţa părinţilor, într-o râpă. După dispariţia fetiţei, au fost mobilizaţi peste 100 de oameni, polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari.

ȘTIRI GdS