21.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local A făcut accident în parcarea unui complex comercial

A făcut accident în parcarea unui complex comercial

-

Un bărbat de 28 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a făcut aseară un accident în parcarea unui complex commercial de pe bld. Mihai Viteazu. El a anunţat la 112 că a fost implicat într-un accident rutier soldat cu o victimă.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul a condus un autoturism pe una dintre căile de acces din parcare fără a se asigura corespunzător la plecarea de pe loc. El nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Drobeta Turnu Severin.
În urma accidentului a rezultat avarierea celor două autoturisme și rănirea ușoară a celui din urmă conducător auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.