12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiVictimele din trei accidente rutiere, salvate de pompierii mehedinţeni

Victimele din trei accidente rutiere, salvate de pompierii mehedinţeni

Echipajele de pompieri din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit, în acest weekend, la un număr de 13 situaţii de urgenţă şi 11 urgenţe medicale.
Pompierii mehedinţeni au acţionat, în această perioadă, pentru salvarea victimelor ca urmare a producerii a trei accidente rutiere şi stingerea a zece incendii, dintre care nouă izbucnite la vegetaţie uscată pe raza localităţilor Drobeta Turnu Severin, Şimian, Almăjel, Cerneţi, Brezniţa de Ocol şi Bucura, fiind afectate aproximativ 9 ha de teren.

Incendiul, izbucnit la un autotren aflat pe raza municipiului Orşova, s-a manifestat la roata din spate a remorcii autotrenului încărcat cu cereale. Pentru stingerea incendiului, au acţionat pompierii din cadrul Detaşamentului Orşova, care s-au deplasat cu două autospeciale cu apă şi spumă, reuşind să lichideze incendiul înainte ca acesta să se extindă. Cauza probabilă ce a determinat izbucnirea incendiului a fost frecarea anvelopei.
Echipajele SMURD din cadrul ISU Mehedinţi au intervenit pentru salvarea victimelor a trei accidente rutiere produse pe raza localităţilor Drobeta Turnu Severin şi Ciovârnăşani.
În urma accidentului produs pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin a rezultat o singură victimă, care prezenta dureri la coloana cervicală, vertebrală și membrul inferior stâng. După primirea îngrijirilor medicale de urgenţă, de la echipajul SMURD, persoana fost transportată la U.P.U.
Celelalte două accidente au avut loc pe raza localităţii Ciovârnăşani, comuna Şişeşti, primul fiind produs între un autoturism și un microbuz, în care au fost implicate 14 persoane, cel de-al doilea având loc la o distanţă de aproximativ 100 m față de primul, în care au fost implicate trei persoane. Toate persoanele au fost evaluate medical de către echipajul SMURD şi două echipaje SAJ, la locul evenimentului, după care au refuzat transportul la spital.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS