UPDATE Mehedinţi: Accident grav de circulaţie la ieşirea din Orşova. O persoană a muritUPDATE: Din accident a rezultat decesul unui bărbat de 33 ani din Lugoj, șoferul BMW-ului. Şoferul tirului, în vârstă de 50 de ani, din Macedonia, a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind 0. Cauza coliziunii o reprezintă depășirea neregulamentară pe marcaj continu.

Un grav accident rutier s-a petrecut în urmă cu puţin timp pe DN 6, km 362, la ieşirea din Orşova, după ce un autoturism BMW a intrat în coliziune cu un autotren. O persoană a rămas încarcerată, la faţa locului s-a deplasat o autospecială de descarcerare şi echipaje de la poliţia rutieră.


Potrivit IPJ Mehedinţi, din primele cerectări s-a stabilit că şoferul din BMW a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu autotrenul. Deocamdată, în zonă se circulă alternativ.


Comenteaza acum

Alte stiri

23 ianuarie 2019

Mehedinţi: 60 de sancţiuni rutiere au fost aplicate marţi

Activităţile preventive desfăşurate în ultimele 24 de ore, de poliţiştii Serviciului și Biroului Rutier din cadrul I.P.J. Mehedinți s-au materializat în controlarea a 78 de autovehicule si legitimarea unui număr de 85 persoane, fiind aplicate 60 ...

Sumarul ediției de joi, 24 ianuarie 2019

Top