Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Peste 70 de evenimente au fost anunţate prin sistemul 112

Mehedinţi: Peste 70 de evenimente au fost anunţate prin sistemul 112

-

În urma a 21 de acțiuni și 154 intervenții la evenimentele din perioada 12 – 14 octombrie, au fost sesizate 45 de infracțiuni și au fost aplicate 483 de amenzi a căror valoare a fost de 208.095 de lei.
Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Au fost organizate 21 de acțiuni și s-a intervenit la 154 de evenimente, dintre care 72 au fost sesizate prin SNUAU 112, fiind prinse în flagrant 8 persoane care în prezent sunt cercetate pentru săvârșirea de infracțiuni.
Referitor la supravegherea și fluidizarea traficului rutier, poliţiştii au desfăşurat și activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 13 infracțiuni. Au fost reținute 40 permise de conducere și au fost retrase 3 de certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Încep probele la cald în Craiova

Termo Craiova a anunțat că, din 17 octombrie, încep probele la cald în vederea furnizării agentului termic secundar pentru încălzire. Probele la...

Adolescentă, reţinută după ce a agresat o tânără

O adolescentă, de 19 ani, din Târgu Cărbuneşti, Gorj, bănuită de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice a fost reținută luni.

Un pedofil britanic, ucis în închisoare. A violat zeci de copii

Un pedofil britanic, care avea de executat 22 de condamnări concomitente pentru abuzul a 22 de copii în Malaezia, a fost înjunghiat mortal într-o închisoare din Anglia