Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Prins transportând lemne fără documente de provenienţă

Mehedinţi: Prins transportând lemne fără documente de provenienţă

-

Polițiștii Secției nr. 5 Rurală Strehaia au depistat, ieri, un bărbat din localitate, în vârstă de 52 de ani, în timp ce transporta cu un autoturism cantitatea de 0,6 m.c. material lemnos de diferite esențe (carpen, ulm), debitat în bocuri, pentru care nu deținea documente de proveniență.
Față de conducătorul auto s-a luat măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 171/2010, fiind confiscată cantitatea de 0,6 mc. material lemnos și dată în custodie reprezentanților Ocolului Silvic Strehaia.
De asemenea, s-a stabilit că materialul lemnos a fost vândut de către un alt bărbat din comuna Stîngăceaua, județul Mehedinți, față de care s-a luat măsura sancționării contravenționale.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.