13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Prinşi cu lemne fără documente legale

Mehedinţi: Prinşi cu lemne fără documente legale

Polițiștii Serviciului Ordine Publică, în colaborare cu Poliția orașului Strehaia, au oprit, pe 3 noiembrie, în trafic, pe DJ671, o autoutilitară, condusă de un tânăr în vârstă de 21 de ani.
Procedând la controlul autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că, persoana în cauză transporta cantitatea de 3,6 mc. lemn de foc ale cărui caracteristici nu corespundeau cu elementele înscrise în avizul de însoțire, referitoare la specie.
Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 6.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Baia de Aramă.

Polițiștii Postului de Poliție Ilovăț și Postului de Poliție Șovarna au depistat, în aceeaşi zi, pe DJ671E, pe raza comunei Ilovăț, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Ilovăț, în timp ce transporta într-o remorcă cantitatea de 2 mc material lemons, esență anin.
Procedând la verificarea documentelor de însoțire a materialului lemnos, polițiștii au constatat faptul că acestea nu erau eliberate conform normelor în vigoare, ocazie cu care, față de conducătorul auto s-a luat masura sancționării contravenționale, iar cantitatea de 2 mc material lemnos esență anin a fost confiscată și dată în custodia Ocolului Silvic Brîncuși.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Drobeta Turnu Severin au depistat, ieri, un bărbat în vârstă de 58 de ani din municipiu, în timp ce transporta pe strada I.C. Brătianu, cu o autoutilitară, cantitatea de 2,9 m.c. material lemnos esență fag, fără a deține aviz de însoțire ori alte documente legale.
Față de persoana în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Drobeta Turnu Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS