7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Jandarmii au depistat un tânăr care a spart o mașină și a sustras mai multe bunuri

Mehedinţi: Jandarmii au depistat un tânăr care a spart o mașină și a sustras mai multe bunuri

Un tânăr de 22 de ani a fost interceptat de jandarmi, la scurt timp după ce a spart o mașină parcată pe o stradă din municipiul Drobeta Turnu Severin.

În noaptea trecută, jandarmii care se aflau în misiunea de patrulare în cartierul Crihala l-au depistat pe bărbatul în cauză,  care la vederea forțelor de ordine a  încercat să fugă și să arunce bunurile pe care le avea asupra sa: o stație de emisie-recepție, un încărcător auto pentru telefonul mobil, o lanternă de mână și o lampă reflectorizantă.  După efectuarea controlului corporal, s-a constatat că  tânărul deținea  o pereche de mânuși și un cuțit tip briceag.

În urma verificărilor s-a stabilit că tânărul a forțat portiera autoturismului,  a rupt mânerul și a spart încuietoarea, după care a pătruns în autoturism  de unde a sustras  bunurile. La fața locului a sosit o echipă operativă din cadrul Poliției Drobeta Turnu Severin, în vederea continuării cercetărilor.
Împortiva tânărului severinean, jandarmii au întocmit și înaintat organelor competente, actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS