5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Amenzi rutiere de peste 45.000 de lei în doar 24 de ore

Mehedinţi: Amenzi rutiere de peste 45.000 de lei în doar 24 de ore

În ultimele 24 de ore ofiţerii şi agenţii de poliţie rutieră au continuat activitățile preventive prin care au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule și a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind circulaţia pietonilor, viteza, depăşirea, consumul de alcool și starea tehnică a autovehiculelor.

Poliţiştii au controlat 326 de autovehicule şi au legitimat un număr de 349 persoane, constatând un număr de 308 abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Au fost sancţionaţi 43 de şoferi care nu purtau centura de siguranţă, 50 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză, 5 conducători auto au fost sancționați pentru lipsa documentelor,11 pietoni pentru traversări neregulamentare, iar 5 șoferi pentru defecțiuni tehnice constatate. Valoarea abaterilor constatate este de 45.095 lei. Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării sau anulării 7 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS