5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: 100 de tone de furaje au fost mistuite de flăcări în localitatea Oprişor

Mehedinţi: 100 de tone de furaje au fost mistuite de flăcări în localitatea Oprişor

Pompierii din cadrul Inspectoratului penntru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit, seara trecută, la ora 21.04, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje, în localitatea mehedinţeană Oprişor. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri, din cadrul Staţiei Vânju Mare, care au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, pentru limitarea extinderii incendiului la vecinătăţi şi stingerea acestuia. Cantitatea foarte mare de plante furajere care au fost cuprinse de flăcări (aproximativ 100 de tone) a făcut ca intervenţia pompierilor să fie de lungă durată.

La intervenţia de stingere a incendiului au participat şi şapte voluntari ai SVSU Oprişor, cu un boldoexcavator, coordonaţi de primarul comunei.
Intervenţia pompierilor de a împiedica extinderea incendiului a salvat alte 100 de tone de furaje şi anexele gospodăreşti din apropiere. Cauza probabilă a incendiului a fost determinată de folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. În incendiu nu s-au înregistrat victime.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS