10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDepistaţi băuţi la volan

Depistaţi băuţi la volan

Oamenii legii au depistat în trafic doi bărbaţi care consumaseră băuturi alcoolice. În urma testării cu etilotestul li s-au întocmit dosare penale.

Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au depistat în trafic, în noaptea de joi spre vineri, un bărbat de 41 de ani, din Leu, care conducea un autoturism pe strada Caracal din municipiu.
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice pentru determinarea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Alt incident la Cârna

Oamenii legii de la Poliţia Rurală Bârca au depistat, joi, pe DN 55A, în Cârna, un bărbat de 46 de ani, din Calafat, care se afla la volanul unui autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital în vederea prelevării de probe biologice. A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS