Acasă Local Dolj Craiova: Se închide circulația pe câteva străzi pentru spectacolul de Revelion

Craiova: Se închide circulația pe câteva străzi pentru spectacolul de Revelion

-

Primăria Craiova a anunțat că astăzi, începând cu ora 17.00, până în data de 02 ianuarie 2019, ora 00.00, se va închide circulaţia rutieră pe următoarele străzi:

– strada Popa Şapcă;

– strada A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada Romul şi intersecţia cu strada Unirii;

– strada Unirii, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada Mihai Viteazul şi intersecţia cu strada A.I. Cuza.

În situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate sau în parcările adiacente acestor zone obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.