16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSute de liceeni din 8 orașe, inclusiv Craiova, iau parte la competiția naţională EntrepreNation CityStart

Sute de liceeni din 8 orașe, inclusiv Craiova, iau parte la competiția naţională EntrepreNation CityStart

Competiția naţională EntrepreNation CityStart va avea loc în 8 orașe din România în următoarele 4 săptămâni: Bucureşti, Craiova, Timişoara, Sibiu, Brașov, Galați, Cluj Napoca și Iași. La Craiova, evenimentul va avea loc joi, 22 noiembrie. Evenimentul, dedicat elevilor de liceu şi studenţilor în anul I de studiu, are ca obiectiv principal dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale şi intraprenoriale în rândul a peste 300 de tineri.

EA-The Entrepreneurship Academy, prima facultate din Sud-Estul Europei dedicată antreprenoriatului, lansează prima competiție naţională pentru liceenii şi studenţii în anul I pasionaţi de business, management, antreprenoriat şi intraprenoriat.
Competiţia antreprenorială EntrepreNation CityStart ajunge în Craiova joi, 22 noiembrie, unde elevi de liceu şi studenţii de anul I, vor învăţa să facă un plan de business,  vor participa la ateliere de “Idea Generation” și „Business Plan”, după care, timp de patru luni, vor lucra în echipe, la ideile de business îndrumaţi de către echipa EA.
Antreprenori cu experienţă şi studenţi care au deja un business îi vor ghida pe participanţii EntrepreNation CityStart
În toate cele opt orașe în care se va desfășura competiția, antreprenori cu experiență vor fi alături de participanți. Împreună cu studenți ai EA – The Entrepreneurship Academy, care au deja un business și multă inspirație, îi vor ghida să genereze idei cu impact într-o competiţie în care sunt provocați să construiască idei de afaceri.
Apoi, timp de 4 luni de zile, participanţii vor intra într-un program de mentorat şi antreprenoriat susţinut de echipa EA, pentru a implementa şi testa ideile de afaceri generate în timpul competiţiei.

Câştigătorii vor primi burse de studiu la EA – The Entrepreneruship Academy şi accesul într-un program antreprenorial concentrat.

Echipele câştigătoare vor fi anunţate în luna aprilie 2019, în cadrul finalei EntrepreNation CityStart şi premiate cu burse de studiu la EA- The Entrepreneurship Academy a căror valoare totală este de peste 50.000 euro.
Apoi, aceştia vor intra într-un BootCamp, un program antreprenorial concentrat de 7 zile. Fiecare câştigător va ieşi din acest program cu un plan de business viabil, pe care-l va implementa având la dispoziţie şedinţe de mentorat oferite de către studenţii și antreprenorii din rețeaua EA – The Entrepreneurship Academy.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS