17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTârg de Carieră în domeniul medical la Craiova

Târg de Carieră în domeniul medical la Craiova

Toamna aceasta aduce un nou sezon de târguri Careers in White, iar cei care doresc să profeseze în cele mai moderne şi performanţe clinici şi spitale din România şi Europa
au oportunitatea să participe în weekend la Târgul de Joburi pentru Personalul Medical din Craiova. Duminică, 4 noiembrie, între orele 10.00 16.00, Teatrul Naţional Marin Sorescu” din Craiova este gazda târgului Careers in White, care vine în întâmpinarea personalului medical şi aduce în faţă clinici şi spitale importante din ţară, un exemplu fiind Farmaciile Dona, dar şi din Europa.
Noutatea adusă de cea de-a 19-a ediţie sunt ofertele pentru farmacişti şi medici veterinari.
Evenimentul se adresează medicilor specialişti, medicilor rezidenţi, medicilor stomatologi, medicilor de familie, medicilor veterinari, farmaciştilor, fizioterapeuţilor, asistenţilor medicali, infirmierilor şi absolvenţilor de medicină din România care sunt în căutarea unui loc de muncă în domeniul medical atât în ţară, cât şi în întreaga Europă.
Accesul este gratuit!
Candidaţii sunt sfătuiţi să se prezinte cu un CV care să ateste experienţa lor de până în acest moment. Mai multe informaţii despre Târgurile de Joburi şi recrutorii prezenţi puteţi găsi pe: www.careersinwhite.com/fairs Careers in White International – www.careersinwhite.com – [email protected].

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS