11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgram INSPIRE Cinema Craiova Mercur în săptămâna 2 - 8 noiembrie

Program INSPIRE Cinema Craiova Mercur în săptămâna 2 – 8 noiembrie

The Girl in the Spider’s Web / Prizonieră în pânza de păianjen Avanpremiera
Regia: Fede Alvarez
Cu: Sylvia Hoeks, Claire Foy, Keith Stanfield, Stephen Merchant, Vicky Krieps
Gen film: Crimă, Dramă, Thriller
Durată: 122 min
Tânăra hackeriță Lisbeth Salander și jurnalistul Mikael Blomkvist se trezesc prinși într-o rețea de spioni, criminali cibernetici și oficiali corupți.
Miercuri, Joi 21:20

Overlord Avanpremiera
Regia: Julius Avery
Cu: Wyatt Russell, Bokeem Woodbine, Pilou Asbæk, Iain De Caestecker, Jacob Anderson
Gen film: Acţiune, Horror, Mister, SF, Thriller
Durată: 114 min
Descoperă sursa răului suprem!
Aceasta este povestea a doi soldați americani aflați dincolo de linia inamică în Ziua Z.
Miercuri, Joi 21:40

Goosebumps 2: Haunted Halloween
Regia: Ari Sandel
Cu: Madison Iseman, Wendi McLendon-Covey, Jeremy Ray Taylor, Chris Parnell, Shari Headley
Gen Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic, Horror
Durată: 95 min
Halloween-ul revine la viață într-o nouă aventură bazată pe seria de cărți pentru copii cu același nume a scriitorului R.L. Stine. Continuarea se învârte în jurul a trei prieteni care trebuie să-l oprească pe Slappy The Dummy de la începerea apocalipsei de Halloween. În micul oraș Wardenclyffe, în noaptea de Halloween, doi băieți pe nume Sonny și Sam găsesc un manuscris numit „Haunted Halloween” într-o casă abandonată, care anterior fusese deținută de R. L. Stine. Când l-au deschis, ei l-au eliberat fără să știe pe Slappy, care intenționează să declanșeze o apocalipsă de Halloween cu ajutorul aliaților săi monștrii. Prietenii întâmpină accidental un nou val de necazuri condus de marioneta Slappy. Acum, Sonny, sora lui, Sarah, și Sam trebuie să lucreze împreună pentru a contracara complotul lui Slappy înainte ca totul să fie pierdut.
Vineri pana Marti 13:00; 15:00; 19:40; 21:40
Miercuri, Joi 13:00; 15:00; 19:40

Bohemian Rhapsody
Regia: Dexter Fletcher, Bryan Singer
Cu: Mike Myers, Lucy Boynton, Rami Malek, Tom Hollander, Gwilym Lee
Gen film: Biografic, Dramă, Muzical
Durată: 139 min
Bohemian Rhapsody (2018) este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă. Filmul urmărește ascensiunea meteorică a trupei prin melodiile lor iconice și sunetul revoluționar, apropierea de colaps a formației pe măsură ce stilul de viață al lui Mercury scapă de sub control, dar și reuniunea lor triumfătoare în ajunul concertului „Live Aid”, unde Mercury, care se confruntă cu o boală amenințătoare, conduce trupa într-una dintre cele mai puternice performanțe din istoria muzicii rock.
Vineri pana Joi 13:15; 18:15; 20:00; 21:00

Hunter Killer / Operaţiunea Hunter Killer
Regia: Donovan Marsh
Cu: Gary Oldman, Gerard Butler, Caroline Goodall, Taylor John Smith, Michael Nyqvist, Common
Gen film: Actiune, Thriller
Durată: 126 min
Un căpitan de submarin american face echipă cu pușcașii marini pentru a-l salva pe președintele Rusiei, răpit de un general răzvrătit.
Vineri pana Marti 14:20; 18:00; 21:20
Miercuri, Joi 14:20; 18:00

Smallfoot 3D / Aventurile lui Smallfoot
Regia: Karey Kirkpatrick, Jason Reisig
Cu: Zendaya, Channing Tatum, Danny DeVito, Gina Rodriguez, James Corden
Gen film: Animatie, Comedie, Familie
Durată: 101 min
O aventură animată pentru toate vârstele, Smallfoot întoarce legenda „Bigfoot” cu susul în jos atunci când un tânăr yeti descoperă ceva ce credea că nu există: un om. Deși nu a întâlnit niciodată unul, strălucitul Migo este hotărât să le arate semenilor săi existența dificil de sesizat a omului.
Dublat: Vineri pana Marti, Joi 11:30; 12:00; 14:00; 16:15
Miercuri 12:00; 14:00; 16:15

A Star Is Born / S-a născut o stea
Regia: Bradley Cooper
Cu: Lady Gaga, Bradley Cooper
Gen film: Dramă, Muzical, Romantic, Dragoste
Durată: 140 min
Tragica poveste de dragoste este centrată în jurul muzicianului Jackson Maine (Bradley) care o întâlneşte pe tânăra aspirantă Ally (Lady Gaga) şi se îndrăgosteşte pe loc de ea. Deşi nu mai spera să devină cântăreaţă vreodată, Ally cucereşte publicul imediat, după ce Jack o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui. Pe măsură ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deteriorează, iar Jack se simte tot mai singur în interminabila lui luptă cu demonii interiori.
Vineri pana Joi 17:00; 20:20

Halloween
Regia: David Gordon Green
Cu: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton
Gen film: Horror, Thriller
Durată: 114 min
Deși au trecut patru decenii de când un bărbat mascat a încercat să o omoare într-o înfricoșătoare noapte de Halloween, pe Laurie Strode au neliniștit-o mereu ultimele nopți ale lunii octombrie. Însă presimțirile ei se dovedesc a fi perfect întemeiate, deoarece coșmarul este pe cale să reînceapă odată cu confruntarea finală dintre Laurie și Michael Myers, care a fost pe urmele ei în tot acest timp, studiindu-i orice mișcare și așteptând momentul potrivit pentru a-și duce în sfârșit la îndeplinire planul machiavelic..
Vineri pana Joi 17:20; 20:40

Mile 22 / Mile 22: Misiune secretă
Regia: Peter Berg
Cu: Mark Wahlberg, Iko Uwais, John Malkovich
Gen film: Actiune
Durată: 99 min
O echipă de paramilitari de elită trebuie să transporte în siguranţă un deţinut străin extrem de important pe o distanţă de 22 de mile, de la ambasada Americii până la punctul de extracţie din sudul Asiei. Suspectul deţine informaţii de risc major pentru siguranţa mondială care ar putea declanşa atacuri teroriste catastrofale în toată lumea.
Vineri pana Joi 16:00

Venom 3D
Regia: Ruben Fleischer
Cu: Michelle Williams, Tom Hardy
Gen film: Acţiune, Horror, SF, Thriller
Durată: 117 min
Tom Hardy joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta. Materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri.
Vineri pana Joi 15:20; 17:40; 18:50

Johnny English Strikes Again / Johnny English lovește din nou
Regia: David Kerr
Cu: Jake Lacy, Olga Kurylenko, Rowan Atkinson, Emma Thompson, Ben Miller
Gen film: Acţiune, Aventuri, Comedie
Durată: 94 min
Când un atac cibernetic duce la dezvăluirea identității tuturor agenților secreți britanici, Johnny English este ultima speranță a serviciului secret. Rechemat la datorie, English se aruncă direct în acțiune, având misiunea de a-l găsi pe hacker. Dar, pentru că deja nu are prea multe abilități, și e învățat numai cu tehnologia demodată, analogă, Johnny english trebuie să învingă mai întâi dificultățile tehnologiei moderne pentru ca misiunea sa să fie un succes.
Vineri pana Joi 16:45

The House with a Clock in Its Walls / Misterul ceasului din perete
Regia: Eli Roth
Cu: Cate Blanchett, Jack Black, Kyle MacLachlan, Colleen Camp, Renée Elise Goldsberry
Gen film: Familie, Fantastic, Horror, Mister, SF, Thriller
Durată: 110 min
După ce și-a pierdut părinții, Lewis Barnavelt, un băiat de 10 ani, este trimis în Michigan pentru a trăi împreună cu unchiul său, Jonathan. La scurt timp, fațada adormită a noului său oraș revine la viață cu o lume secretă plină de vrăjitori și vrăjitoare, atunci când Lewis trezește accidental morții. Descoperind că unchiul său este un vrăjitor, băiatul pătrunde în universul misterios al magiei și vrăjitoriei.
Dublat: Vineri pana Joi 12:30

Ploey – You Never Fly Alone 3D/ Ploey – Inimă de viteaz
Regia: Arni Asgeirsson
Cu: Jamie Oram, Harriet Perring, Iain Stuart Robertson, Richard Wills-Cotton
Gen film: Animaţie, Aventuri, Familie
Durată: 88 min
„Ploey – inimă de viteaz” e povestea unui pui de fluierar care nu reușește să învețe să zboare, așa că e abandonat de familia lui când vine timpul migrației de iarnă. Cu ajutorul prietenilor săi, Ploey își va pune la bătaie toate abilitățile pentru a trece peste frigul arctic, dar și pentru a scăpa cu viață din calea unor inamici periculoși.
Dublat: Vineri pana Joi 12:15; 13:30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS