În data de 25 octombrie, între orele 20.00 – 22.00, vor fi restricții de circulație pe următoarele străzi din Municipiul Craiova, ca urmare a manifestărilor organizate cu ocazia Zilei Armatei României (Ceremonia de retragere cu torțe):
– Str. Popa Șapcă;
– Str. Alexandru Ioan Cuza, pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Calea Unirii și intersecția cu Str. Romul;
– Str. Calea Unirii, pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Calea București și intersecția cu str. Alexandru Ioan Cuza;
– Bld. Nicolae Titulescu, pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Calea București și intersecția cu str. Constantin Brâncuși și str. Amaradia, pe sensul de mers către Calea Severinului;
– Str. Amaradia, pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Constantin Brâncuși și intersecția cu str. Doljului.
Restricționarea accesului vehiculelor în zonele menționate mai sus se va realiza de către polițiști rutieri, care vor asigura fluidizarea circulației în zonele unde vor instituite restricțiile.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.