Termo Craiova a anunțat că începând cu data de luni, 22 octombrie, se vor efectua probele la cald în vederea furnizării agentului termic secundar pentru încălzire. Probele la cald se vor efectua între orele 20.00 și 8.00.

În scopul limitării pierderilor de apă și agent termic, asociațiilor de proprietari le revine obligația să anunțe la sediul Termo Craiova și la obiectivul termic respectiv toate intervențiile care se execută la instalațiile interioare ale blocurilor de locuințe.

De asemenea, vor fi anunțate în timpul cel mai scurt toate defecțiunile apărute la subsolurile tehnice ale blocurilor de locuințe în circuitele de apă rece, apă caldă sau agent termic pentru încălzire și se vor lua toate măsurile necesare pentru remedierea operativă a acestora.

Toate pierderile din instalațiile interioare ale blocurilor de locuințe vor fi suportate de către asociația  de locatari/proprietari.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.