Acasă Local Dolj Ţigări de contrabandă indisponibilizate de poliţiştii doljeni

Ţigări de contrabandă indisponibilizate de poliţiştii doljeni

-

Poliţişti din Băilești au desfăşurat, ieri, o acţiune în zona de competentă, pentru prevenirea, identificarea și sancționarea faptelor de natură penală și contravențională, care se comit în domeniul comercializării produselor agroalimentare.
Astfel, în urma unui control la un punct de lucru al unei societăţi comerciale din Băilești, a fost identificată o cutie, în care se aflau 76 de pachete de țigari, diverse mărci, care nu aveau timbru de marcaj fiscal.
De asemenea, la un punct de lucru al altei societaţi comerciale, au fost identificate, în spatele produselor expuse spre comercializare,12 pachete de țigări care nu aveau timbru de marcaj fiscal.
Cele 88 de pachete de ţigări au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar cu privire la cele constatate, poliţiştii au întocmit dosare penale, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Duceți la bun sfârşit nişte proiecte dificile. Sunteți hotărât în ceea ce faceți, iar acest lucru vă aduce succesul. Apar cheltuieli...

Inspector de muncă, acuzat de luare de mită

Procurorii doljeni au reţinut un craiovean de 45 de ani, angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj. Anchetatorii susţin că inspectorul de muncă a cerut o mită de 1.500 de lei administratorului a două societăţi comerciale.