9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Minori cercetați penal pentru furt şi conducere fără permis

Craiova: Minori cercetați penal pentru furt şi conducere fără permis

O echipă de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție, în timp ce executa serviciul de patrulare pe Calea București, au observat, azi noapte, un autoturism rulând cu viteză mare și ale cărui caracteristici corespund cu ale unui vehicul reclamat ca fiind furat.
Imediat, polițiștii au pornit semnalele acustice și luminoase și au procedat la urmărirea autoturismului în cauză, reușind blocarea în trafic a autoturismului în cauză. La volan, polițiștii craioveni l-au identificat pe A.I., de 13 ani. De asemenea, în autoturism au fost identificaţi F.M., de 16 ani şi P.M., de 13 ani, din municipiul Craiova, toți fiind conduși la sediul Secției 3 Poliție Craiova și ulterior la sediul Serviciului de Investigații Criminale.
Din investigațiile efectuate a rezultat faptul că, cei trei minori, în aceeași zi, în jurul orei 14.45, profitând de neatenția proprietarului, au sustras cheile și ulterior autoturismul care se afla parcat pe strada Frații Golești din Craiova. Autoturismul a fost restituit părții vătămate, iar minorii au fost internaţi la DGASPC DOLJ.
Cercetările sunt continuate de polițiști, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS