Acasă Local Dolj Craiova: Amenzi de 3.000 de lei şi peste 1.600 de produse confiscate...

Craiova: Amenzi de 3.000 de lei şi peste 1.600 de produse confiscate în Piaţa Centrală

-

Politiştii locali cu atribuții de control comercial din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova, au desfășurat astăzi acțiuni de control în Piața Centrală a municipiului Craiova, cu scopul prevenirii și combaterii nerespectării regurilor de comerț și a activităților comerciale ilicite.

În cadrul acestei acţiuni au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.000 lei, şi s-a dispus măsura confiscării asupra următoarelor bunuri: 767 perechi încălțăminte second – hand, 11 dispozitive electronice, 18 bucăți ceasuri, 364 gablonțuri (mărgele, brățări, cercei, inele, etc), 454 produse cosmetice. Pentru aceste produse, comercianții nu au putut justifica proveniența.
Bunurile asupra cărora s-a dispus măsura confiscării au fost introduse în Camera de corpuri delicte a Poliției Locale, urmând ca asupra acestora să fie aplicată procedura impusă de legile în vigoare.
Acțiunile vor continua și în perioada următoare, în toate piețele de pe raza municipiului Craiova.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.