Un bărbat de 63 de ani, din Craiova, în timp ce conducea ieri după amiază un autoturism pe DC 1A, dinspre Robăneşti, ajuns la intersecţia cu DN 65 nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus dinspre Balş către Craiova de către un şofer de 42 de ani, din oraşul Anina, judeţul Caraş-Severin, iar în urma impactului primul autoturism s-a răsturnat.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a celor doi conducători auto şi a unui minor de 15 de ani, din oraşul Anina, Caraş-Severin şi a unui bărbat de 47 de ani, din Craiova, pasager în primul autoturism.
Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.