16.5 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFlashMob pentru Craiova 2021

FlashMob pentru Craiova 2021

Clubul de Dans Sportiv ”Katamis” organizează joi, 5 noiembrie 2015, un eveniment inedit – Flash Mob – Play IntenCity. Dancing Craiova IntenCity. Evenimentul va avea loc în incinta ElectroputereParc (Mall), în zona Sephora, Zvon Cafe, începând cu ora 18:15.
În ceea ce privește scopul acestui eveniment, Cătălin Safta – Vicepreședinte și Antrenor CDS Katamis a declarat: ”Împreună,  pentru Craiova! Suntem bucuroși și onorați să ne putem implica activ în promovarea orașului nostru ca centru de dezvoltare și consum cultural! Prin această manifestație de dans dorim să încurajăm publicul craiovean în a partcipa activ la dezvoltarea orașului sau prin activități socio-culturale, astfel demonstrând că NOI suntem demni de titlul Capitală Europeană a Culturii!”

De la cei mai mici la cei mai mari sunt invitaţi să se bucure de acest spectacol senzațional și să danseze alături de tinerii dansatori prezenți. „CDS Katamis a implicat peste 140 de copii și tineri, cu vârste între 5 și 23 ani, de la cursanți începători până la sportivi de performanță și instructori de dans sportiv, în realizarea unui flashmob dansant, accesibil oricărui iubitor de dans. Sperăm ca inițiativa noastră să fie una de bun augur și să fie doar prima dintr-un lung șir de evenimente de acest gen!”, a mai declarat Cătălin Safta.

Evenimentul este realizat în colaborare cu ElectroputereParc (Mall), Plusauto – dealer FORD, Asociația ”Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS