25.5 C
Craiova
sâmbătă, 25 septembrie, 2021
Știri de ultima orăLocalDoljPercheziții de amploare în Dolj, Vâlcea și Suceava: 11 persoane, reținute pentru contrabandă cu țigări

Percheziții de amploare în Dolj, Vâlcea și Suceava: 11 persoane, reținute pentru contrabandă cu țigări

Percheziții de amploare în Dolj, Vâlcea și Suceava, la contrabandiști de țigări. Polițiștii din Vâlcea, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, au efectuat 38 de percheziții domiciliare, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete.

La data de 17 iulie, politiștii au descins în 38 de locații din județele Vâlcea, Dolj și Suceava.

De asemenea, a fost efectuată și o activitate de prindere în flagrant delict, în municipiul Craiova, județul Dolj. A fost depistat în trafic un autoturism, în care se aflau țigarete de contrabandă. Polițiștii au dispus imobilizarea acestuia.

Ce au găsit polițiștii la contrabandiști

În urma perchezițiilor, au fost ridicate peste 100.000 de țigarete. De asemenea, aproximativ 100.000 de lei, peste 5.000 de euro și 11 telefoane mobile. Au fost puse în aplicare 38 de mandate de aducere. La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au fost aduse persoane din Vâlcea, Dolj și Suceava.

În urma investigațiilor, politisții au reținut, pentru 24 de ore, 11 persoane, urmând ca acestea să fie prezentate magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din Dolj și Suceava, Unității Centrale de Analiză a Informațiilor, Direcției Operațiuni Speciale, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea și din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Meci de uitat! Handbaliștii Universității Craiova au luat 48...

Handbaliștii de la Universitatea Craiova nu au prea multe...

ȘTIRI GdS