11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBărbat bătut pe stradă de un necunoscut

Bărbat bătut pe stradă de un necunoscut

Un bărbat de 52 de ani a sunat la 112 după ce a fost agresat pe stradă de un bărbat necunoscut. Agresorul nu a furat nimic de la victimă.

Potrivit rimelor informațiii oferite de reprezentanții IPJ Slatina, astăzi, în jurul orei 14.30, polițiștii au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul că pe strada Basarabilor, din municipiul Slatina, un bărbat ar fi fost agresat de o persoană necunoscută, acesta din urmă fugind după comiterea faptei.

Polițiștii slătineni s-au deplasat de îndată la fața locului pentru a efectua de cercetări. Se pare că bărbatul, de 52 de ani, din municipiul Slatina, ar fi fost lovit, fără a fi deposedat de bunuri. Acesta nu a putut oferi date despre agresor.

În urma activităţilor desfășurate de polițiștii de investigații criminale, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din comuna Milcov, bănuit că ar fi săvârșit fapta.

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care fapta a fost comisă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS