8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljEleganţă şi stil la Festivalul „Craiova Fashion“

Eleganţă şi stil la Festivalul „Craiova Fashion“

Teatrul Național „Marin Sorescu“ a găzduit sâmbătă seară a XII-a ediție a Festivalului de modă „Craiova Fashion“.
Designeri renumiţi au cucerit graţie creaţiilor lor vestimentare, care au vorbit despre rafinament, stil şi eleganţă. „A fost un festival reușit. Şi de această dată, graţie colaborărilor complexe cu toți designerii din ţară, pe scena Festivalului «Craiova Fashion» s-au regăsit nume sonore şi colecții reușite. Natalia Vasiliev, Simona Semen, George Hojbotă s-au străduit să creeze o seară specială“, a precizat criticul de modă Alin Gălățescu.
Creațiile designerilor au încântat şi cucerit. Natalia Vasiliev a propus publicului din Cetatea Banilor colecţia care a fost prezentată şi la Gala Avanpremiere, cel mai important eveniment de modă din ţară. Creatoarea din Bănie a surprins prin limpezimea propunerilor, modernismul culorii şi tăieturile cu aer aristocrat. Pe de altă parte, Gabriela Atanasov a folosit bumbac, voal, brocart cu imprimeuri jucăușe şi florale, care au definit stilul Sweet Paprika, inspirat de tendințele anilor ‘50-’60. Aplaudată şi apreciată a fost şi colecţia Simonei Semen, derivată dintr-un alt eveniment de modă, „Soirees de la Mode“, dedicat lui Audrey Hepburn. George Hojbotă a mizat în colecţia prezentată pe scena Naționalului craiovean pe croieli şi materiale speciale. „Colecțiile mele îmi place să cred că sunt avangardiste şi controversate, oferă propuneri vestimentare, dar în același timp şi spectacol“, a precizat designerul George Hojbotă.
Spectacolul modei a fost completat de prezentarea celor trei câştigătoare ale celei de-a şaptea ediții a concursului New Models Contest România, desfășurat în urma unei caravane care a străbătut 14 orașe ale țării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS