15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: În arest pentru furt de cablu telefonic

Dolj: În arest pentru furt de cablu telefonic

Poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliţie Rurală Breasta au depistat miercuri noaptea două persoane în timp ce secționau cablul telefonic dintre satele Sârsca și Pietroaia.
La somația polițiștilor una din persoane a fugit spre câmp, în direcția satului Sârsca, iar cea de-a doua a fost imobilizată și identificată în persoana lui Dănuţ Zisu, de 25 de ani, din Craiova.
În urma cercetărilor efectuate, anchetatorii au stabilit faptul că Zisu s-a deplasat împreună cu Ştefan Pîrvu, de 25 de ani, din Craiova, în comuna Sopot, între satele Sârsca și Pietroaia, cu un autoturism Rover, în vederea sustragerii de cablu telefonic. Autoturismul respectiv a fost găsit la aproximativ 500 metri de locul unde tinerii au secționat cablul telefonic.
Ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au dispus continuarea urmăririi penale față de cei doi suspecţi pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat.
Cei doi suspecți au fost reținuți pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore și introduși în arestul IPJ Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale și arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS