Acasă Local Duo CELLO Jaya va concerta la Filarmonica "Ion Dumitrescu" din Râmnicu Vâlcea...

Duo CELLO Jaya va concerta la Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea

-

Afis 20 oct 2014 site
Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea va prezenta luni, 20 octombrie,, ora 19.00, în Sala Lahovari, un Concert Simfonic susţinut de un duo alcătuit din doi tineri violoncelişti: Ella Bokor şi Mircea Marian, Duo CELLO Jaya, alături de orchestra simfonică a filarmonicii avându-l la pupitrul dirijoral pe Maestrul Florin Totan.
În programul serii se va prezenta: Concertul pentru 2 celli şi orchestră în sol minor, RV 531de Antonio Vivaldi, în primă audiţie – o piesă a unui compozitor contemporan, Giovanni Solima – Violoncelles, vibrez! încheierea programului făcându-se cu piese Air de danse et Tambourin de Andre Grettry – compozitor belgian şi Mica suită de Claude Debussy.
Preţul biletului la acest concert este de 20 de lei, iar elevii, pensionarii, studenţii şi şomerii beneficiază de reducere de 50%, respectiv 10 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Angajaţii de la fabrica de confecţii din Calafat, fără salarii de două luni

La fabrica de confecţii Maglierie Cristian Impex din Calafat s-a întârziat plata salariilor. Oamenii nu şi-au primit nici banii aferenţi lunii august. În timp ce muncitorii sunt disperaţi că nu şi-au încasat drepturile băneşti, conducerea fabricii promite că le va achita salariile săptămâna aceasta.