Acasă Local Gorj Eleva din Slivileşti a acţionat cu discernământ

Eleva din Slivileşti a acţionat cu discernământ

-

Alexandra, de 17 ani, eleva din comuna gorjeană Slivileşti care şi-a ucis nou-născutul, a acţionat cu discernământ. În urma expertizei psihiatrice, medicii au stabilit că Alexandra, eleva acuzată că şi-a strangulat bebeluşul şi l-a ascuns în dulap, a fost în deplinătatea facultăţilor mintale. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj o vor cerceta pe elevă pentru infracţiunea de omor. Tânăra i-a şi minţit pe anchetatori, spunându-le iniţial că a incendiat trupul copilului pe care l-a omorât. Ulterior, cadavrul micuţului a fost găsit într-un dulap din casa părintească.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tratamentul minune folosit împotriva coronavirusului

Profesorul Didier Raoult i-a dezvăluit, în premieră, preşedintelui Emmanuel Macron rezultatele celui mai amplu studiu pentru tratamentul Covid-19 de până acum. Potrivit publicaţiei franceze Les Echos, Emmanuel Macron a decis să meargă el însuși la Marsilia, unde a stat trei ore de vorbă cu profesorul, după ce a fost dezamăgit de perspectivele concrete de tratament disponibile rapid contra virusului.

Cine sunt oamenii care au preluat controlul asupra Băncii Transilvania

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România în funcţie de valoarea activelor gestionate, adică circa 87 mld. lei la final de 2019. La bursa de la Bucureşti, instituţia de credit are o capitalizare de aproximativ 10 mld. lei.