6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRăfuială sângeroasă la Severin

Răfuială sângeroasă la Severin

Locul scandalului
Locul scandalului

Terasa unui local din Drobeta Turnu Severin a fost scena unui scandal sângeros. Miercuri seară, un bărbat a fost înjunghiat cu un cuțit în picior și a ajuns în stare gravă la spital, fiind operat de urgență. Se pare că bărbatul a fost agresat din cauză că ar fi refuzat să plătească o taxă de protecție de 100 de lei.

Zona în care s-a produs altercaţia este frecventată de cei care schimbă valută în mod neautorizat. Este vorba de bazarul „Dunărea“ din Drobeta Rurnu Severin. Miercuri seară, în jurul orei 19.00, Cornel Morariu, de 37 de ani, se afla împreună cu alte persoane pe terasa unui fast-food de pe bulevardul Revoluției din Severin, când, potrivit martorilor, agresorul i-ar fi cerut suma de 100 de lei, drept taxă de protecție. Când Cornel Morariu l-a refuzat, agresorul a devenit violent, astfel că între cei doi a izbucnit o altercaţie, în urma căreia individul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe Morariu în zona coapsei stângi, apoi a fugit. Cornel Morariu este comerciant autorizar în bazarul „Dunărea“.

Operat de urgență

Un echipaj de la Ambulanță l-a transportat pe Costel Morariu în șoc hemoragic la spital. Potrivit medicilor din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi, bărbatul a fost operat de urgență, fiind stabilizat de medici, dar Morariu este în continuare în stare gravă.
„Echipajul de la Ambulanţă a fost solicitat pentru un bărbat, de 37 de ani, care a fost înjunghiat pe faţa posterioară a coapsei stângi, fiind în şoc hemoragic“, a precizat medicul Minodora Popescu de la SJA Mehedinţi.
La fața locului s-a deplasat și un echipaj de polițiști care l-a identificat pe agresor, dar acesta nu a fost prins de oamenii legii. Celelalte persoane care au luat parte la incident au fost audiate ieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, însă până la închiderea ediţiei anchetatorii nu reţinuseră nici o persoană în acest caz
„În jurul orei 19.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi a primit un apel prin care se sesiza faptul că pe terasa unui local public o persoană a fost înjunghiată. S-a stabilit faptul că pe fondul unui conflict spontan un bărbat, de 37 de ani, a fost înjunghiat cu un corp contondent de o persoană necunoscută. Se fac cercetări şi urmează ca persoanele vinovate să fie conduse la sediul poliţiei pentru a stabili gradul de vinovăţie şi participaţia fiecăruia la săvârşirea acestei fapte“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Nicolae Lohon.
Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi a întocmit în acest caz dosar penal pentru tentativă de omor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS