20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTeatru și film pentru participanții la Festivalul Craiovei

Teatru și film pentru participanții la Festivalul Craiovei

http://www.youtube.com/watch?v=-k8Jz5uO_sY

Mesajul cu care au fost întâmpinați spectatorii pieselor „Familia Tot“ și „O scrisoare pierdută“, prezenți în sălile Teatrului Național „Marin Sorescu“ din Craiova vineri, sâmbătă și duminică, a fost următorul: „Bună seara! Spectacolul la care vă aflați face parte din Festivalul Craiovei, un eveniment derulat de Fundația Gazeta de Sud în perioada 23 – 27 octombrie, care marchează debutul Campaniei Umanitare «Olteni pentru olteni»“.
Incluse în calendarul evenimentelor din cadrul Festivalului Craiovei, piesele de teatru s-au jucat cu sălile aproape pline, iar spectatorii au putut contribui la cauza Campaniei „Olteni pentru olteni“ prin donații și prin achiziționarea de cărți poștale cu imagini din Craiova de odinioară.
Și dacă oamenii mari s-au bucurat de două piese senzaționale, putând în același timp să susțină o cauză umanitară, micii spectatori prezenți la Serbarea Steluței Vesele de dumnică, 27 octombrie, au vizionat pelicula 3D „Plouă cu chiftele“ 2, în incinta 3D Colours Cinema, care s-a alăturat Campaniei „Olteni pentru olteni“. Bucuroși peste măsură, copiii au sărbătorit alături de Steluța Radio Sud, au trăit intens alături de eroii peliculei „Plouă cu chiftele“, iar părinții, bunicii și însoţitorii copiilor care au participat la spectacole au făcut și ei donații și au achiziționat cărțile poștale cu imagini din Craiova de altădată.
Festivalul Craiovei nu ar fi putut fi organizat fără susținerea partenerilor Fundației Gazeta de Sud, care au sprijinit cauza campaniei: dotarea Clinicii de Hematologie a Spitalului „Filantropia“ cu aparatură medicală necesară pentru diagnosticarea și tratarea bolilor de sânge. Festivalul marchează debutul campaniei de strângere de fonduri pentru Spitalul „Filantropia“, demarată de Fundația Gazeta de Sud sub titlul „Olteni pentru olteni“.
Îi invităm, pe această cale, pe toți cei care doresc să sprijine cauza noastră, să facă donații în conturile:
CONT RON: RO74 BACX 0000 0030 2887 2000
CONT EUR: RO47 BACX 0000 0030 2887 2001
Pentru detalii suplimentare, puteți contacta reprezentanții Fundației „Gazeta de Sud“ accesând site-ul fundatia.gds.ro.
Muțumim partenerilor și sponsorilor evenimentelor derulate în cadrul Festivalului Craiovei: Teatrul Național „Marin Sorescu“, Cinema 3D Colours, hipermarket real,-, hotel Helin, restaurant Oxigen, AIESEC, Patrick’s Pub, Cafe Teatru Play, Irish Way Pub.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS