5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn elev a murit în timpul orelor

Un elev a murit în timpul orelor

Un băiat de 17 ani, elev în clasa a XI-a la Colegiul Economic „Petre S. Aurelian“ din Slatina, a murit vineri, în jurul orei 17.30, în clasă, după ce i s-a făcut rău, a căzut din bancă şi a intrat în stop cardio-respirator, potrivit Agerpres.ro. Gabriela Constantinescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Olt, a declarat că profesoara şi colegii elevului au sunat imediat la Ambulanţă, echipajul ajungând după 15 minute de la apel. Ulterior, la faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD.
După ce adolescentului i s-a făcut rău, colegii săi, profesoara şi asistenta medicală a liceului i-au făcut permanent manevre de resuscitare. După sosirea ambulanţei şi a echipajului SMURD, s-a încercat resuscitarea timp de 60 de minute, după care elevul a fost declarat decedat.
Potrivit Gabrielei Constantinescu, adolescentul era unul dintre cei mai buni elevi ai clasei, nu avea absenţe, făcea parte dintr-un colectiv liniştit şi în timpul orei în care i s-a făcut rău nu s-a întâmplat nici un incident care i-ar fi putut provoca starea de rău care a dus în final la decesul lui. Familia adolescentului susţine că acesta a fost de curând răcit şi făcea tratament cu antibiotice.
În acest caz a fost începută o anchetă în vederea stabilirii cauzei decesului.
• Click News

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

14 COMENTARII