24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTurcul Sedat, condamnat pentru droguri

Turcul Sedat, condamnat pentru droguri

Tribunalul Dolj l-a condamnat vineri la un an şi şase luni de închisoare pe un turc prins cu droguri în Gara Craiova.
În seara de sâmbătă, 12 noiembrie 2011, în jurul orei 19.00, o patrulă din cadrul Secţiei regionale de Poliţie Transporturi Craiova Călători a observat în gara municipiului un individ care se pregătea să-şi facă o injecţie. Pentru că părea suspect, polițiștii l-au ridicat şi apoi i-au chemat pe colegii lor de la Serviciul antidrog al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, dar şi pe cei de la Biroul pentru Străini Dolj, după ce şi-au dat seama că au de a face cu un străin – Yilmaz Sedat, de 37 de ani, de naţionalitate turcă, dar cu reşedinţa în Caransebeş, judeţul Caraş-Severin.
La controlul corporal, poliţiştii au găsit asupra turcului 64 de comprimate de clorhidrat de metadonă şi trei seringi conţinând o substanţă lichidă de culoare albă.
Trimis în judecată de DIICOT, turcul Sedat a fost condamnat vineri, de Tribunalul Dolj, la un an şi şase luni de închisoare. Instanţa a dispus totuşi suspendarea sub supraveghere a pedepsei, inculpatul fiind însă obligat ca pe durata unui termen de încercare de patru ani să nu mai comită vreo altă infracţiune, să se supună măsurilor de supraveghere şi unui tratament de dezintoxicare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU