14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljS-a deschis anul universitar la Craiova

S-a deschis anul universitar la Craiova

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a participat, joi, în Sala Albastră a Universității din Craiova, la manifestările prilejuite de deschiderea noului an de studii, ocazie cu care a reafirmat disponibilitatea administrației doljene pentru colaborare în inițiative menite să susțină actul educațional.
În acest context, Ion Prioteasa, președintele CJ Dolj, a evidențiat calitatea înaltă a învățământului superior craiovean, care a transformat municipiul într-un centru universitar de referință.
„Îmi face o deosebită plăcere să particip la evenimentul care marchează începerea unui nou an de studii la Universitatea din Craiova, instituție cu tradiție, care, prin prestigiul construit de-a lungul timpului, s-a consacrat drept o onorantă carte de vizită pentru județul Dolj.
Această bună reputație, clădită prin performanță în educație, a primit recent o nouă confirmare, din partea autorității care garantează calitatea învățământului superior din România, prin acordarea calificativului maxim, «grad de încredere ridicat», reușită pentru care vă felicit”, a afirmat, în alocuțiunea sa, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS