13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportaj8 motive pentru a vă organiza dulapul

8 motive pentru a vă organiza dulapul

Adesea, ne gândim la un sistem de organizare a dulapurilor personalizat ca la un serviciu de lux, dar a avea un dulap bine organizat vă poate aduce beneficii reale și chiar vă poate crește calitatea vieții.

În acest articol, trecem în revistă câteva dintre avantajele de a avea un dulap profesional personalizat, care va satisface toate nevoile dvs. de soluție de stocare și organizare.

Credem că o viață bine organizată înseamnă o viață mai fericită. La fel este și în cazul unui dulap de haine. Citiți mai departe pentru a afla câteva dintre avantajele unui sistem de organizare a dulapurilor personalizat și de ce, dacă vă organizați dulapul acum, acest lucru vă poate pregăti pentru restul anului.

Motivul 1: vremea se schimbă și doriți să cumpărați haine noi.

Și sincer, cine v-ar putea învinovăți. Există o asociere puternică între perioada dintre anotimpuri și cumpărarea de haine noi. Cel puțin pentru majoritatea oamenilor. Dar veți economisi timp și bani dacă vă organizați dulapul mai întâi și abia apoi cumpărați. Veți ști ce haine aveți din anii anteriori, care încă funcționează pentru dvs. și veți ști de ce aveți nevoie, pentru a vă completa garderoba pentru acest an.

Motivul 2: Un dulap organizat vă economisește timp.

Cu un dulap haine bine organizat, nu mai există vânătoarea pentru celălalt pantof negru sau îmbrăcatul a 80% dintr-o ținută, doar pentru a realiza că unei piese îi lipsește un buton (sau încă e la rufele murdare). Când dulapul este organizat, este simplu să știți ce aveți la îndemână, pentru că puteții vedea totul și ajunge la ele. Aceasta înseamnă că să vă îmbrăcați dimineața devine un efort mai simplu și rapid.

Motivul 3: Un dulap organizat vă începe ziua cu dreptul.

Și cui nu i-ar folosi mai puțin stres în prima parte a zilei?

Motivul 4: Intenționați să apelați o companie de dulapuri, pentru a instala un dulap personalizat.

Dacă doriți să vă actualizați sistemul dedulapuri, este atât de logic să vă organizați dulapul mai întâi, pe cât de contraintuitiv ar putea suna. Dacă apelați la compania de dulapuri și dulapul dvs. este deja organizat – plin de haine, pantofi, cizme și alte accesorii pe care le purtați cu adevărat – dulapul nou proiectat va funcționa mai bine. De ce să proiectați 2 metri de spațiu de suspendare pentru rochii, dacă purtați cu adevărat doar două dintre rochiile atârnate în dulap? Tot spațiul acela ar fi putut fi folosit pentru a vă organiza și păstra colecția de pantofi.

Motivul 5: Dulapul dvs. este mic, așa că este greu să îl mențineți organizat.

Dacă dulapul dvs. este mic, este important să vă parcurgeți în mod regulat garderoba și să evaluați de ce aveți și de ce nu aveți nevoie. Acest lucru vă ajută să mențineți dezordinea la distanță, dar, de asemenea, odată ce parcurgeți procesul de organizare, puteți achiziționa cu încredere soluții de stocare pentru extinderea spațiului, ajutându-vă să profitați la maximum de spațiul de stocare disponibil.

Motivul 6: Dulapul dvs. este mare și știți că este plin de lucruri pe care nu le purtați cu adevărat.

În timp ce un dulap de haine imens pare a fi răspunsul la toate dilemele dvs. de organizare a dulapului, acesta poate deveni un magnet pentru dezordine. Știați că o persoana obișnuită poartă doar 20% din hainele atârnate în dulap? Celelalte 80% nu se poartă, ci doar vă aglomerează dulapul și mintea. Îndepărtarea lucrurilor în exces din dulap vă eliberează spațiu și timp. Atunci când dulapul dvs. este organizat, veți simți de parcă aveți mai multe haine, chiar dacă, de fapt, aveți chiar mai puține.

Poate că vi s-a mai întâmplat sau chiar se întâmplă asta, de fiecare dată când vă organizați dulapul, și totuși vă surprinde întotdeauna. Cum se poate ca, deși ați transportat 6 pungi sau saci de haine către centre de donații, vă simțiți de parcă ați avea mai multe haine decât aveați înainte de a vă organiza dulapul? Iată de ce – ceea ce rămâne în dulapul dvs., după ce îl organizați, sunt doar acele lucruri pe care le purtați și le iubiți cu adevărat, iar acum le puteți vedea și ajunge la ele, chiar când aveți nevoie de ele. Este un lucru cu adevărat minunat.

Motivul 7: Un dulap organizat se simte bine!

Ați făcut asta vreodată? Vă reorganizați dulapul și apoi căutați scuze timp de zile întregi, dacă nu chiar săptămâni, pentru a deschide ușa și a vă uita înăuntru, bucurându-vă de toată gloria ordonată? Dacă da, atunci știți cât de grozav se simte un dulap organizat. Și dacă nu ați făcut-o, acum este momentul. Trebuie să experimentați această plăcere simplă!

Motivul 8: Un dulap organizat vă va economisi bani.

Un dulap organizat ajută la prevenirea greșelilor de garderobă și „accidentelor” – lucrurile pe care le cumpărați care se dovedesc a fi greșeli și care, prin urmare, zac în dulapul dvs., amintindu-vă de această greșeală din trecut. Un dulap de haine organizatl va plăti pentru sine, deoarece vă ajută să vă dați seama nu numai de ceea ce trebuie să păstrați sau să donați, ci și unde să vă cheltuiți banii, pentru ca dulapul dvs. să funcționeze pentru dvs. Vă va ajuta să identificați găurile din garderobă, astfel încât să vă cheltuiți bugetul de îmbrăcăminte cu înțelepciune și să evitați purtarea greșelilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS