6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAngajat al Ford, confirmat cu COVID

Angajat al Ford, confirmat cu COVID

Un angajat al Ford a fost confirmat cu COVID.  Din primele informații reiese că angajatul respectiv nu era în fabrică la momentul în care președintele Klaus Iohannis a efectuat o vizită la uzina Ford din Craiova, săptămâna această.

Reprezentanți ai Ford susțin că persoana confirmată cu COVID nu a intrat în contact cu multe persoane la postul de lucru. Ford nu mai declară alte aspecte legate de acest nou caz. Anchetă epidemiologică se efectuează de DSP Dolj. 

În trecut, Ford a mai înregistrat un caz de COVID, confirmat la o persoană de sex feminin, asimptomatică. Acea persoană nu intrase în contact cu mulți angajați din uzina Ford. „

Am notificat imediat angajații care au fost în contact apropiat cu angajată noastră și le-am cerut acestora să rămână în izolare la domiciliu pentru 14 zile. Sănătatea și siguranță angajaților este principala noastră prioritate.

Am urmat în totalitate protocoalele Ford aflate în vigoare la nivel global și lucrăm în strânsă legătură cu Direcția de Sănătate Publică Dolj (DSP)”, au declarat, la vremea respectiva, reprezentantii Ford.

Revenim cu amănunte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS