19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriŞcoală de vară pentru liceenii cu performanţe

Şcoală de vară pentru liceenii cu performanţe

Liceenii doljeni pot aplica pentru Şcoala de vară ce se va desfăşura în perioada 5-15 august 2010, în staţiunea montană Păltiniş, din judeţul Sibiu.
Asociaţia Studenţilor Economişti din România organizează în luna august proiectul FORCE – Foundation for Opportunity, Responsibility and Chance for Education. FORCE este o şcoală de vară aflată la a doua ediţie, axată pe dezvoltarea personală şi profesională a liceenilor talentaţi şi cu rezultate deosebite. Şcoala de vară are ca obiectiv principal investirea sustenabilă în educaţie, încurajând tinerii să implementeze proiecte pentru comunitatea din care fac parte. „Grupul-ţintă vizat de noi este reprezentat de liceenii din toată ţara. Pe parcursul a zece zile, 20 de tineri din toate colţurile ţării vor beneficia de un program interactiv şi variat de educaţie nonformală şi informală de calitate, ce îmbină activităţi educative şi creative cu excursii, activităţi sportive, distractive şi de team-building“, a precizat Violeta Gherasim, Project Manager FORCE Summer School 2010.
Programul este susţinut de către profesionişti în domeniu, înarmaţi cu experienţă, entuziasm şi pasiune, pregătiţi să inspire şi să împărtăşească multe lucruri utile. Experienţa nu se opreşte aici, participanţii beneficiind şi de programe de consiliere personală şi orientare în carieră, menite să continue procesul de învăţare şi să ghideze tinerii pas cu pas pe drumul lor de formare personală şi profesională. Ulterior, participanţii la Şcoala de vară vor deveni membrii ai comunităţii FORCE, o reţea de tineri cu potenţial ce au în comun performanţa, continuând astfel procesul de învăţare prin programe de mentorship şi implementare de proiecte sociale.
Aplicaţiile pentru Şcoala de Vară se fac pe bază de formular, pe site-ul oficial al programului www.force.ro, până pe 4 iulie 2010.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS