22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriS-a lansat noul Renault Fluence

S-a lansat noul Renault Fluence

Renault Fluence este deja disponibil pentru clienţii din România, la mai puţin de o lună de la prezentarea sa în premieră internaţională la ediţia 2009 a Salonului Auto de la Frankfurt. La Craiova, modelul s-a lansat oficial miercuri, sub sloganul „Călătoreşte business class“. Cu o lungime de 4,62 metri, cu 12 cm în plus faţă de predecesorul său, Megane Sedan, Renault Fluence este cel mai mare model din clasa compactă. „Acest avantaj se traduce printr-un confort interior deosebit din punct de vedere al spaţiului oferit pasagerilor. Fluence este «best in class» pentru cotele de habitabilitate faţă, spate şi raza la genunchi pentru ocupanţii locurilor din spate“, a declarat Luiza Scărlătescu, directorul de vânzări de la REDAC, concesionarul Renault. Raportul preţ-calitate reprezintă, de asemenea, un atu foarte important, până pe 30 decembrie, modelul având un cost special. „La un preţ de pornire de 12.900 de euro cu TVA (oferta de lansare), Renault Fluence propune o dotare standard competitivă, care cuprinde, printre altele, ABS cu EBV şi AFU, şase airbag-uri, computer de bord, aer condiţionat, geamuri electrice, radio CD cu MP3, închidere centralizată. Garanţia este de patru ani sau 100.000 de km“, a adăugat Luiza Scărlătescu.
Gama Fluence cuprinde trei motorizări: 1,6 15V 110 CP; 1,5 dCi 85CP şi 1,5 dCi 105 CP. Pentru propulsorul pe benzină 1,6 16V 110 CP este disponibilă şi transmisia automată BVA. Cele patru versiuni de echipare – Authenique, Expression, Dynamique şi Privilege – satisfac orice exigenţă în materie de confort şi siguranţă.
În perioada 12 noiembrie – 20 decembrie, doritorii pot testa performanţele noului model în cadrul campaniei de test drive „Vino să-ţi întâlneşti viitoarea maşină“ şi se pot înscrie la o tombolă ce are ca premii două autoturisme Renault Fluence şi zece excursii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII