22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriLumea cadourilor 2008, expoziţie cu vânzare

Lumea cadourilor 2008, expoziţie cu vânzare

Complexul Flora este, începând de miercuri, gazda Târgului cu vânzare „Lumea cadourilor 2008“, un eveniment organizat de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) „Oltenia“ în perioada 4-8 decembrie. „La târg participă 12 expozanţi, dintre care doi din Craiova“, a precizat George Moţăţăianu, directorul Departamentului Relaţii şi Practici Comerciale din cadrul CCI „Oltenia“.

Acesta a explicat că la târgul din decembrie nu au fost niciodată mai mulţi participanţi deoarece, în această perioadă, în toate oraşele mari sunt organizate astfel de evenimente. „De Moş Nicolae, la nivel naţional sunt organizate peste 25 de astfel de târguri“, a adăugat Moţăţăianu.

 

Cele mai multe firme expun haine de piele
şi de blană

 

Oferta târgului cuprinde helănci, tricouri, pantaloni de trening (la preţuri cuprinse între 15 şi 25 de lei), haine de piele (preţurile pornesc de la 380 de lei), haine de blană (preţuri cuprinse între 950 şi 18.000 de lei), cojoace (400-900 de lei), costume bărbăteşti (350 de lei), cămăşi (55 de lei). Partea bună este că mulţi expozanţi sunt dispuşi să negocieze. „Preţurile pot fi negociate. De Moş Nicolae, vom face discounturi semnificative“, a precizat Marius Clopotar, din Bistriţa.

La târg participă şi o firmă care expune ornamente de brad şi mici cadouri (cănuţe cu dulciuri şi coşuri cu cozonac şi şampanie) şi una care comercializează roboţi de bucătărie, aparate de masaj şi staţii de călcat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS