13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Investiţi în Rusia!

Oamenii de afaceri români ar trebui să fie mai „perseverenţi“ când vor să-şi vândă produsele pe piaţa rusă. Aceasta e părerea ambasadorului Federaţiei Ruse la Bucureşti, Alexandr Ciurilin, care a invitat sâmbătă producătorii români din industria agroalimentară, a mobilei sau din confecţii să dezvolte relaţii comerciale cu societăţile ruse. Ciurilin a sosit sâmbătă în Bănie la invitaţia preşedintelui Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, pentru a discuta despre posibilitatea unor schimburi comerciale între firmele doljene şi societăţi din Rusia.

Ciurilin a declarat că, în prezent, nivelul schimburilor reciproce a ajuns la şase miliarde de dolari, dar pe piaţa rusă se simte încă nevoia produselor româneşti:

„Consider că există o necesitate de a spori livrarea produselor româneşti pe piaţa rusă. Mediul de afaceri va găsi domeniile în care să investească: mobilă, confecţii, produse agroalimentare“. Ciurilin a adăugat că producătorii români trebuie să fie interesaţi să-şi desfacă produsele pe piaţa rusă, nu să aştepte să fie contactaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS