17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriUn Porsche de 602 cai-putere

Un Porsche de 602 cai-putere

Roock RST 600 LM a fost construit pentru a comemora victoria Roock Racing în cursa de 24 de ore de la Le Mans. Programul intensiv de tuning al firmei Roock pentru modelul 997 Turbo RST 600 LM include modificarea celor două turbosuflante care echipează maşina, instalarea unei evacuări fabricate din titan, recalibrarea unităţii de control al managementului motorului. Îmbunătăţirile exclusiviste au permis maşinii modificate să ajungă la o putere de 602 CP, menţinând manevrabilitatea şi uşurinţa de a fi condusă. Creaţia celor de la Roock, RST 600 LM, accelerează până la 100 km/h în 3,1 secunde.
Este doar începutul poveştii. Roock a adăugat un ambreiaj de curse din carbon şi o suspensie care este reglabilă. Pentru a se asigura că bolidul se poate opri, RST 600 LM a fost echipată cu discuri de frână perforate cu diametru de 380 de milimetri şi plăcuţe de frână sport. Sistemul de frânare vine cu caracteristică inedită, fiecare disc de frână fiind „muşcat“ de patru plăcuţe.
Interiorul este „decorat“ cu elemente din carbon, iar consola centrală, modificată pentru a include ceasuri de temperatură şi presiune a uleiului, este finisată în culoare argintie. Centurile de siguranţă, reglabile, cu prindere în patru puncte, sunt proiectate de inginerii Roock. În ceea ce priveşte caroseria, tunerul a adăugat câteva componente care să confere maşinii un stil şi un look unice, printre care spoilerul frontal, difuzorul spate şi spoilerul spate Roock Le Mans. RST 600 LM este echipat cu jante de circuit, uşoare, fabricate din aluminiu, ce poartă semnătura Roock, „încălţate“cu anvelope ultraperformante. Roock Autosport, companie situată în Atlanta, este singurul tuner Porsche care are sediul în Statele Unite. Portofoliul celor de la Roock include produse de tuning şi componente de performanţă pentru mai multe modele Porsche, Boxster, Cayman, Cayenne, toată seria 911, Carrera GT, şi, în prezent, se dezvoltă o versiune semnată a modelului Porsche Panamera.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS