5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriScăpăm de amenda rovinietei

Scăpăm de amenda rovinietei

Ministerul Transporturilor (MT) a luat decizia de a suspenda aplicarea amenzilor contravenţionale utilizatorilor depistaţi fără rovinietă valabilă în perioada 21-31 iulie 2008, datorită modificărilor în procesul de distribuţie şi eliberare a rovinietelor, se arată într-un comunicat al MT.
Măsura vine în urma introducerii noilor modele, rovinietele-ecuson şi rovinietele matcă-cupon neputând fi eliberate simultan de punctele de lucru. De asemenea, pot exista puncte de distribuţie care nu vor dispune de stocuri. Producătorul a început livrarea rovinietelor către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, toate modelele cu valabilitate mai mică de 12 luni (o zi, şapte zile, 30 zile) urmând să fie repartizate în punctele de distribuţie.
Conform ministerului de resort, pentru utilizatorii care doresc achitarea tarifului de utilizare pentru o perioadă de 12 luni, rovinietele-ecuson vor fi disponibile în continuare la oficiile aparţinând CN Poşta Română SA până la data la care vor fi repartizate şi rovinietele matcă-cupon cu valabilitate de 12 luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS