26.7 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriBlazing Angels 2, joc făcut de români

Blazing Angels 2, joc făcut de români

Blazing Angels 2, produs de Ubisoft România, este un joc îmbunătăţit în comparaţie cu predecesorul, chiar dacă are un grad de dificultate mai mic. Dacă ţineţi la realitatea istorică dintr-un joc bazat pe al doilea război mondial, probabil că nu vă va plăcea să zburaţi cu un avion-prototip cu reacţie pe sub podul Golden Gate. Pe de altă parte, dacă vreţi un joc în care să zburaţi cu tot felul de avioane şi să distrugeţi milioane de inamici, jocul vă oferă câteva ore de relaxare şi distracţie. Pe site-ul www.gamespot.com, a primit nota 7.

Misiunile de zbor din Blazing Angels 2 au loc în timpul celui de-al doilea război mondial, ca şi în jocul precedent, însă, el nu respectă realitatea istorică, ci mai degrabă ideea „ce-ar fi fost dacă…?“. Astfel că, pe parcursul acţiunii, naziştii ba învie morţii, ba creează prototipuri de tunuri laser şi folosesc alte tehnologii imposibile la vremea respectivă.

Povestea debutează cu jucătorul în rolul căpitanului Robinson. Îţi formezi foarte repede o echipă de elită, implicată în tot felul de misiuni şi scenarii în care piloţii obişnuiţi nu ar avea ce să caute. Vei apăra convoaie de tren, vei doborî rachetele în aer, vei fura avioane-prototip sau vei distruge superzepelinuri. Jocul face o treabă bună în a te muta dintr-un loc în altul şi a te ţine conectat la acţiune.

Avionul cu care zbori este echipat şi cu un sistem secundar de arme sub forma rachetelor, care, mai târziu, devin şi ghidate. Jocul devine destul de uşor, poţi trece misiunile din prima încercare din moment ce inamicii nu prea au cu ce să riposteze. Dificultatea scăzută este valabilă în toate misiunile, cu excepţia celei de-a opta, când trebuie să aperi Piaţa Roşie împotriva atacatorilor germani.

Avioanele pot fi îmbunătăţite cu punctele pe care le obţii în timpul misiunilor. Diferitele upgrade-uri înseamnă sisteme de ochire mai performante, mitraliere cu o rată de tragere mai mare, mai multă protecţie pentru avion, manevrabilitate îmbunătăţită şi aşa mai departe. Unul dintre upgrade-uri face ca rachetele pe care le tragi să explodeze în apropierea ţintei. Nu e nevoie să fii un ţintaş de elită, îţi pot doborî inamicii chiar dacă tragi la întâmplare.

Un aspect interesant este acela că fiecare dintre cei trei coechipieri are o abilitate unică, folositoare în timpul misiunilor. Primul provoacă inamicii să îl atace, ceea ce îţi oferă mai mult spaţiu de manevră. Având în vedere că jocul este destul de uşor, chiar nu ai nevoie de această abilitate a coechipierului. Al doilea „wingman“ poate fi trimis într-un atac violent asupra a tot ce întâlneşte în cale, iar al treilea, mecanic, îţi poate repara avionul în timpul misiunii în cazul în care suferi avarii.

Blazing Angels 2 este un joc decent în ceea ce priveşte grafica. Şi de aproape, mediul înconjurător şi diferitele modele de avioane arată bine. Efectele vizuale sunt OK, însă „coloana sonoră“ se repetă şi e posibil să nu vă placă senzaţia de film a jocului, cu inamicii nemţi sau japonezi care vorbesc mai tot timpul limba engleză, cu accente îngrozitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS