14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriVăcăroiu apreciază clauzele contractului cu Ford

Văcăroiu apreciază clauzele contractului cu Ford

„Întârzierea prea mare ar putea determina Ford să renunţe la contractul de preluare a Automobile Craiova, dar sper ca avizul Comisiei Europene să fie favorabil în ceea ce priveşte această tranzacţie, pentru că nu e nimic ilegal la mijloc“, a declarat vineri preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, citat de NewsIn.
„Nu am discutat cu reprezentanţi ai companiei Ford, dar sunt sigur că aşteaptă avizul Comisiei. S-a tot scris în ultima vreme că ar putea renunţa la înţelegerea pentru Automobile Craiova dacă avizul CE întârzie, iar eu cred că este posibil acest lucru. Sunt sigur că răspunsul Comisiei va fi pozitiv pentru că nu văd ce nereguli ar putea apărea cu privire la ajutoarele de stat“, a mai declarat preşedintele Senatului.
Acesta şi-a exprimat speranţa că preluarea Automobile Craiova de către Ford va fi finalizată, subliniind importanţa acestui proces pentru economia românească.
„Într-un astfel de contract nu este important preţul de vânzare, ci ceea ce se va face după. În acest caz, clauzele contractului sunt bune. Deschiderea unei fabrici Ford la Craiova este foarte importantă pentru toată zona Olteniei prin crearea locurilor de muncă şi este important pentru economia noastră, ca noi să realizăm produse care să ne permită să venim cu o valoare adăugată mai mare“, a susţinut Văcăroiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII