14 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriMisiunea Casa a lansat televiziune on line

Misiunea Casa a lansat televiziune on line

Misiunea Casa a lansat vineri, la Craiova, www.mctv.ro, prima televiziune on line dedicată amenajărilor interioare şi exterioare.
Aceasta îşi propune să facă trecerea de la teorie la practică în ceea ce priveşte acest domeniu. Evenimentul a avut loc la Hotelul Europeca, în prezenţa a zeci de pasionaţi de construcţii, veniţi din toată ţara (Timişoara, Galaţi, Bucureşti, Dolj) special pentru acest eveniment.
„Sunt cei mai activi utilizatori ai forumului portalului www.misiuneacasa.ro. Sunt persoane de diferite vârste, cu diverse pregătiri, dar pasionate de construcţii“, a declarat Mihaela Cîrstea, director de eveniment la Babel Communications, agenţia care a lansat proiectul Misiunea Casa. Întâlnirea de la Craiova este cea de-a doua din acest an (după cea din Bucureşti) şi prima dintr-un şir ce se doreşte lung. „Am ales Craiova pentru că este o zonă reprezentativă pentru cel puţin cinci judeţe“, a declarat Călin Diaconu, managerul Babel Communications, care a explicat că nu numai în Bucureşti se construieşte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU