13.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriGTA: San Andreas - jocul anului 2004

GTA: San Andreas – jocul anului 2004

„Grand Theft Auto: San Andreas“ este marele câstigator al editiei din acest an a Premiilor „Golden Joystick“, care s-a desfasurat la sfârsitul saptamânii trecute, in Londra. Dupa cum informeaza BBC, compania „Rockstar“, producatoarea cunoscutului joc, a obtinut cinci dintre cele 19 premii puse la bataie, printre care se numara si distinctia „Ultimate Game of the Year“. Totodata, in cadrul acestei ceremonii, compania Nintendo a fost desemnata drept „cel mai bun designer de jocuri al anului“, in timp ce Sony a câstigat premiul pentru inovare, cu noul sau produs „PlayStation Portable“.


Toate aceste premii au fost oferite in urma votului acordat de cititorii mai multor reviste cu specific IT, din Marea Britanie.


„GTA: San Andreas“ a fost lansat pe piata internationala in urma cu aproape un an, devenind rapid jocul anului 2004. Insa, tot la fel de rapid a ajuns si pe prima pagina a publicatiilor de scandal, dupa ce au fost descoperite câteva scene de sex inserate in joc. Scenele respective au fost activate de un fan al jocului care a creat un produs software numit „Hot Coffee“. Ca rezultat, reprezentantii ESRB (n.r. – Entertainment Software Rating Board) au modificat rating-ul jocului, acesta fiind destinat numai adultilor. Multe magazine de specialitate au fost, astfel, nevoite sa renunte la comercializarea jocului, intrucât politica lor nu prevedea punerea in vânzare a produselor pentru adulti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS