15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriS-a automatizat distributia biletelor RAT

S-a automatizat distributia biletelor RAT

Societatea comerciala RAT Control din Craiova va da in folosinta azi cele doua automate de bilete si abonamente care au fost luate in custodie de la un producator din Oradea. Automatele au fost deja montate in statiile din fata Universitatii si Oltet, urmind ca azi, dupa efectuarea instructajului cu personalul care le va avea in grija si lipirea instructiunilor de folosire pe automate, acestea sa poata fi folosite de cetateni. Marian Slavu, directorul executiv al societatii RAT Control, a declarat ca, daca aceasta noua metoda de taxare va fi bine primita de calatori, societatea pe care o conduce va achizitiona automatele. „Deocamdata, automatele sint luate in custodie pentru o luna. In conditiile in care oamenii vor fi receptivi, noi le vom cumpara. Trebuie insa subliniat faptul ca acestea nu vor inlocui activitatea unor angajati ai societatii, ci doar vor suplimenta capacitatea de distributie a tichetelor de calatorie pentru ca nu aveam personal suficient“.


Automatele amplasate in centru functioneaza pe baza de monede si bancnote si pot da rest, insa numai in monede. In ceea ce priveste sistemul prin care se vor distribui abonamentele la automate, acesta va fi cu totul securizat. Abonamentele au acelasi format cu cele distribuite la chioscuri, insa sint confectionate din hirtie termica speciala prevazuta cu elemente de securitate pentru a preveni tentativele de falsificare. Tot ca o masura de securizare, dupa alegerea tipului de abonament, automatul va cere codul numeric personal al calatorului si il va imprima pe abonament. De asemenea, in cadrul societatii a fost deschis de curind un birou de relatii cu publicul unde vor putea veni zilnic, intre orele 9.00 si 17.00, toti calatorii care au primit amenda. Pina acum acestia erau nevoiti sa astepte sosirea la sediul societatii a controlorilor pentru intocmirea procesului-verbal.


Sugestii si reclamatii pentru RAT Control


Marian Slavu invita toti calatorii nemultumiti de comportamentul controlorilor sau pe cei care au sugestii pentru imbunatatirea activitatii acestora sa vina la sediul societatii din statia Universitate sau sa contacteze conducerea la urmatoarele numere de telefon: 0251/419.605, 0251/410.777

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS