10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPremieră BMW xDrive Experience în Craiova (GALERIE FOTO)

Premieră BMW xDrive Experience în Craiova (GALERIE FOTO)

Cel mai mare eveniment național BMW „BMW xDrive Experience“, găzduit de dealerul Automobile Bavaria, și-a deschis porțile, sâmbătă, pentru prima dată în Craiova. Evenimentul este dedicat gamei BMW X, unele dintre cele mai bine vândute modele BMW în România, şi sistemului inteligent de tracțiune integrală BMW xDrive.
În cadrul evenimentului, participanții s-au bucurat de o flotă de zece modele BMW X, având noile BMW X3, BMW X4 și recent lansatul BMW X5 în prim-plan, dar și de noile BMW Seria 3 și BMW Z4, prezentate în premieră la Craiova. „BMW Drive Experience este un eveniment organizat de peste 12 ani în România și a ajuns pentru prima dată la Craiova. Este o premieră pentru clienții BMW din zonă și suntem bucuroși că am putut să le oferim o experiență unică. Mulți dintre participanți sunt posesori de modele BMW X, dar a fost pentru prima dată când au avut ocazia să testeze cu adevărat capacitatea off-road a acestor vehicule și modul în care sistemul BMW xDrive funcionează. Toți au fost impresionați și, dacă până în prezent aveau unele semne de întrebare, au plecat convinși după această experiență. Pe lângă gama BMW X, am prezentat pentru prima dată și noul model BMW Seria 3, și noul BMW Z4 – acel roadster decapotabil cu două locuri și cu acoperiș din stofă, model pe care l-am și vândut în cursul zilei de vineri“, a declarat Cristian Păsărică, PR Manager la Automobile Bavaria.
O echipă formată din membri absolvenți ai Academiei BMW Driving Experience din München a oferit clienților BMW din Craiova o experiență off-road completă, cu un grad ridicat de dificultate. „Legat de experiența de condus, o să ne împărțim în două grupe. O grupă o să meargă pe un traseu special amenajat de noi pentru exerciții de off- road, acolo unde testăm abilitățile pe care le are sistemul de tracțiune integrală BMW xDrive, care în momentul de față este cel mai performant sistem de tracțiune din lume. Cealaltă grupă va merge alături de colegul meu, Radu Ariciu, pe un traseu pe asfalt, unde se merge în trafic și se testează sistemele avansate de asistență pentru conducătorul auto ale BMW, precum și perfomanțele sportive ale automobilelor. Fiecare participant va schimba mașina la un anumit interval de timp, astfel încât să conducă cât mai multe modele din gama BMW“, a spus Silviu Toma, absolvent al Academiei BMW Driving Experience din München.
„Experienţa de condus este cel mai puternic argument de vânzare BMW. Sloganul «Plăcerea de a conduce» este cu adevărat definitoriu pentru marcă. Mă bucur că am reușit să organizăm un eveniment de condus de amploare pentru clienții din Craiova. Chiar dacă la showroom-ul de aici avem modele disponibile pentru test drive, experiența nu se compară cu cea din cadrul BMW xDrive Experience. După acest eveniment sunt sigur că vom avea un feedback pozitiv din piața locală și dacă pentru clienții fideli ai mărcii a fost un argument în plus pentru o viitoare achiziție, cred că i-am convins și pe cei care au venit de la alte mărci premium la acest eveniment. În acest moment, trei din cinci modele vândute sunt BMW X, în timp ce mai bine de patru din cinci modele sunt echipate cu sistemul inteligent BMW xDrive. Şi cota totală de vânzări este în creştere, având în vedere că acum sistemul de tracţiune integrală inteligentă este disponibil pe toate modelele mărcii, de la BMW Seria 1, la BMW X6“, explică Ciprian Lefteroglu, Sales Manager Automobile Bavaria Craiova.
Exclusive BMW xDrive Experience a luat startul săptămâna trecută în Bucureşti. Este cel mai important eveniment pe care marca îl organizează pentru clienţii din România în acest an. Cu participarea întregii reţele Automobile Bavaria, evenimentul va fi organizat pe parcursul a două luni şi va include șapte locații în diferite orașe din țară, cu participarea tuturor dealerilor autorizaţi BMW Automobile Bavaria. Este aşteptată o prezenţă de peste 500 de potenţiali clienţi.

Gama BMW X şi sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive

Evenimentul este dedicat gamei BMW X și sistemului de tracțiune integrală xDrive, dar și tuturor tehnologiilor legate de eperiența de la volanul unui BMW. O flotă de zece modele BMW X2, X3, X4, X5 şi X6 a fost la dispoziţia clienţilor, pentru experienţe în off-road, ca o demonstraţie extremă, într-un spaţiu foarte bine controlat. Modelele și-au demonstrat capacităţile de control şi tracţiune în condiţii deosebit de dificile, o dovadă a faptului că automobilele BMW nu sunt remarcabile doar pe şosea, ci oferă şi performanţe excepționale şi în condiţii dificile, pe teren accidentat sau în condiții de vreme extremă de iarnă, de exemplu. Traseul off-road s-a desfășurat în zona deluroasă a localității Sărbătoarea, iar cel pe asfalt în zona localității Bucovăț. Fiecare grupă de participanți a avut la dispoziție jumătate de zi pentru a parcurge ambele trasee.

Noul BMW X5 în flota BMW xDrive Experience, la Craiova: design spectaculos, revoluţie tehnologică.

După lansarea pe piaţă, anul trecut, a primului BMW X2 şi a noului BMW X4, a patra generaţie BMW X5 impresionează prin gama largă de inovaţii şi reprezintă cea mai convingătoare întruchipare de până acum a amprentei Sports Activity Vehicle (SAV): abilitatea de a se aventura în off-road combinată cu plăcerea condusului dinamic.
O serie de sisteme de şasiu care îşi fac debutul la un model BMW X – precum suspensia pneumatică pe ambele punţi, direcţia activă integral şi pachetul off-road – îmbunătăţesc versatilitatea, calităţile dinamice şi nivelul de confort ale automobilului. Inovațiile noului BMW X5 marchează şi prezentarea celei mai bogate game de sisteme de asistenţă şi siguranţă activă cu Driving Assistant Professional şi Parking Assistant Plus. Modelul prezintă o serie de premiere mondiale absolute, aşa cum este Reversing Assistant, sistem ce asigură deplasarea cu spatele în spaţii înguste complet independent, Emergency Stop Assistant, care opreşte automobilul în condiţii de siguranţă dacă intervine o urgenţă medicală sau BMW Digital Key, care permite accesul automobilului prin intermediul unui Smart Phone.

Noul BMW Seria 3 Sedan. Revoluţia.

A şaptea generaţie a celui mai de succes model BMW din toate timpurile a ajuns la Craiova. Noul BMW Seria 3 Sedan beneficiază de calităţile sportive îmbunătăţite semnificativ, un nou limbaj de design, un plus important de rafinament la interior, precum şi sisteme de asistenţă, control & operare şi tehnologie de conectivitate inovatoare.
Noul model vine cu șase variante de motorizare disponibile de la lansare: motoare pe benzină, cu patru cilindri, motoare diesel cu patru cilindri şi un propulsor diesel cu şase cilindri – cu puteri variind între 110 kW/150 CP şi 195 kW/265 CP. În versiunea BMW M340i xDrive Sedan, propulsată de un motor pe benzină nou dezvoltat, cu şase cilindri dispuşi în linie, care dezvoltă 275 kW/374 CP, noul sedan efectuează sprintul de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde.
Noul BMW Seria 3 revine la orientarea cockpitului către conducător și debutează cu o serie de tehnologii noi precum: BMW Personal Inteligent Assistant, un caracter digital inteligent care răspunde la mesajul „Hei, BMW!“, faruri LED adaptive cu BMW Laserlight și amortizoare cu răspuns variabil în funcţie de cursa suspensiei.

Noul BMW Z4 vândut în premieră la Craiova – roadster pentru o experienţă pură la volan.

Debutul noului BMW Z4 la Craiova, o maşină sport decapotabilă din segmentul premium, cu soft top clasic din stofă, marchează și prima vânzare a acestui automobil în regiune. Abia sosit vineri la delaerul Automobile Bavaria Craiova, automobilul și-a găsit primul propietar.
Noul BMW Z4 combină performanţa sportivă pe şosea cu numeroase dotări cu echipamente extrem de avansate şi de înaltă calitate în domeniile asistării conducătorului, operării şi conectivităţii. Noul BMW Z4 M40i este propulsat de un motor cu şase cilindri dispuşi în linie, care livrează 250 kW/340 CP. Roadsterul accelereaza de la 0 la 100 km/h în 4,6 secunde.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS