Ofertă UNICă la imobiliare, de Ziua Naţională

Autori


Pentru că au mai rămas 6 zile şi se apropie Ziua Naţională a României, avem o ofertă de sărbătoare, 6 apartamente mari la preţuri mici! Până la 1 Decembrie, la doar 900 euro pe metrul pătrat, craiovenii pot cumpăra un apartament de construcţie nouă în cartierul 1 Mai, o zonă foarte îndrăgită de clienţii craioveni si nu numai! Apartamentele sunt predate la cheie şi nu se face rabat de la calitate. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, datorită suprafeţelor generoase, care pornesc de la 64,19 metri pătraţi şi ajung până la 96 de metri pătraţi, aşa că grăbiţi-vă bine! Mai sunt 6 zile şi 6 apartamente!
Tendinţele pe piaţa imobiliară sunt acelea de achiziţie de apartamente noi, datorită avantajelor legate de costuri, pe durata de viaţă a imobilului. „Apartamentele noi, din punct de vedere al costurilor cu întreţinerea, sunt mult mai uşor de întreţinut. În cazul în care proprietarul doreşte să închirieze un astfel de apartament nou, se obţin chirii mai bune. În plus, pentru construirea apartamentelor noi se folosesc materiale mai performante şi tehnologie modernă. În momentul în care se mută în apartamentul nou, proprietarul nu trebuie să repare nimic, nu înlocuieşte nimic, cum se întâmplă la apartamentele vechi. De asemenea, apartamentele noi sunt mult mai bine izolate, toate încadrându-se în clasa energetică A“, a precizat Nicu Răduţ, de la UNIC Imobiliare.
Craiovenii care doresc să achiziţioneze noile apartamente puse la vânzare în cartierul 1 Mai pot opta şi pentru un loc de parcare, fie gratis, adică inclus în preţul apartamentului, fie contra cost, la un preţ de 2.000 de euro pentru fiecare loc de parcare. Blocurile sunt construite din BCA şi au un nivel de înălţime P+2. Încă un avantaj este cel al poziţionării blocurilor, deoarece locuinţele se situează aproape de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi de campusul de la Facultatea de Medicină.

Dezvoltatorul imobiliar – un român cu simţ practic

Cele şase apartamente oferite la preţuri reduse doar pe perioada rămasă până la Ziua Naţională a României sunt dispuse în trei blocuri nou-construite în cartierul 1 Mai de un singur dezvoltator imobiliar. „Reducerile de preţ sunt aplicate doar pentru cele şase apartamente, înainte de Ziua Naţională a României, prin intermediul UNIC, pentru că ne simţim, cu adevărat, români“, a menţionat reprezentantul UNIC Imobiliare.
**Pentru detalii suplimentare şi vizionări apelaţi unul din numerele de telefon afişate, iar de restul se ocupă UNIC Imobiliare!
tel: 0774633157; 0770835364; 0772214810
Adresa de e-mail: [email protected]o
Site: www.companiaunic.ro


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 20 aprilie 2019

Actualitate

» BOR: Slujba consacrată sărbătorii de Sfântul Gheorghe se mută de pe 23 aprilie în a doua zi de Paşti
» Fotografia devenită virala, după incendiul de la Catedrala Notre-Dame: Cei doi protagonişti au fost găsiţi
» Valcea: Accident la Caineni
» Valcea: Se circula pe un singur sens la Gura Vaii si Budesti
» Încă o viaţă pierdută pentru un selfie. O tânără a murit electrocutată pe un vagon de tren
» Festivalul florilor la Timisoara: Umbre colorate, demonstraţii florale şi „Aleea fericirii” pot fi admirate in centrul orasului
» Record: 17 milioane de turişti, pe câmpurile de flori olandeze
» Maine se serbeaza Ziua Mondiala a Circului
» Documentar. 180 de ani de la nasterea lui Carol I, domnitor si rege al Romaniei
» Carnea de porc şi de pasăre se scumpește din nou, cu 30-40%
» Intre 2014-2018, la DNA au fost aproape 1.500 de dosare vizând peste 2.000 de magistraţi
» Acţiune de amploare a Poliţiei Române: Sute de radare in toata tara si peste 10.000 de poliţişti vor fi prezenţi în stradă de Florii

Sport

» Fotbal / Vali Mihăilă: Sunt fericit pentru acest gol
» Fotbal / Bancu: Data viitoare voi bate eu penaltiul!
» Fotbal / Concluziile lui Costel Enache și Corneliu Papură după Astra – „U“ Craiova, scor 0-1
» Fotbal / Victorie obținută cu forcepsul la Giurgiu. Papură a debutat cu bine
» Fotbal / Programe, clasamente, rezultate (19-22 aprilie)

Bani & Afaceri

» Bănci si IFN-uri amendate pentru raportări abuzive la Biroul de Credite

Top